mandag 13. juni 2016

DET UTVISES EN ENORM FORAKT –

mot folket i Norge!


Hvem er det som står bak denne forakten? Jo det er våre folkevalgte fra Høyre, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet!

Viktig!
Her kommer tre eksempler på forakten som utvises, der den siste er meget viktig i dag, vi kan begynne med kommunene. Det nivået mange nordmenn opplever som nærmest dem i politikken, unntaket er Oslo som er eget fylke, til å ødelegge tilliten til dette nivået i kommune Norge har regjeringssjef, Solberg utnevnt Jan Tore Sanner. Han starter dårlig og fortsetter dårligere, sett fra et demokratisk perspektiv, som alle blåruss som driver omorganisering enten det er i privat næringsliv eller offentligforvaltning, så setter man to streker under svaret først. For deretter å fortelle den ene røverhistorien etter den andre om hvorfor det må bli som det befales. Og det er akkurat det Sanner gjør, han befaler. Sanner, gjentar til det kjedsommelig at folkeavstemninger er bortkastet, (bli ikke overasket om Høyre avlyser neste Stortingsvalg) ettersom folket ikke vet sitt eget beste, og dette må være opp til kommunestyrene, svikter det utvalget så er han villig til å bruke regjeringen sine egne oppnevnte kvinner og menn og helt til slutt om ikke annet lykkes så skal de tillitsvalgte, Stortingspolitikerne, avgjøre slik Sanner og regjeringen befaler. Kan man på en mer ettertrykkelig måte vise forakt for det folket man er valgt av?

Viktig!
Vi hopper så videre Justis- og beredskaps –departementet, mye galt har kommet fra den kanten og der er mye å ta fatt i, politi/PST gis nå vide fullmakter til å overvåke oss i alt vi gjør, hvo som helst og når som helst. Selv om formuleringen er at man skal ha mistanke om at lovbrudd med strafferamme som kan gi fengsel på x måneder/år, så er dette kan benevnelser og når mistanke er nok så er det jo bare å påstå i ettertid at der var mistanke. Det gjelder antagelig veldig få som vil bli overvåket på bakgrunn av intensjonene i loven, massen som blir overvåket vil nok dreie seg om vanlige borgere, gjerne se som er engasjert i et parti som ikke tilhører herskende klasse, eller jobber i organisasjoner eller bevegelser som vil opplyse folk om at det fins en alternativ politikk til den som regjering og nesten samlet storting fører. Og til å kontrollere politiets arbeid om de har begått en straffbar handling i forbindelse med overvåking så har vi Politiets særskilte etterforskningsorgan, og der går det som alltid går, (med ytterst få unntak) saken blir henlagt på grunn av intet straffbart forhold. Hva er så galt med overvåking om du ikke har gjort noe galt? Vel når man kan overvåke såpass detaljert at alt du taster på nett, alt du sier og tekster i telefonen, og alt du uttaler i ditt eget hjem, selv det du forteller din kjære på soverommet, ja da er det lett å få plantet noe sladder i media, sånn at du i alle fall blir satt ut av spill, ved at din troverdighet svekkes. Selv om man er milevis fra et lovbrudd, for av hundretusenvis av gjøremål på våre duppeditter, så er det bare å plukke sammen noe, søkt på ved feil, ved nysgjerrighet, for å finn ut av ting, ja plukk brudd stykker sammenfatt 5-6 punkter presenter det som til pressen, uten å nevne at det utgjorde under 0.001 promille samlet aktivitet og man har satt vedkommende ut av spill nær sagt til evig tid. Anundsen og regjeringen Solberg, vil her legge opp til mer omfattende overvåking enn DDR og arkiv mengden deres vil antagelig overgå STASI i mengder innsamlede data. Nok et eksempel på at politikerne ikke har tillit til folket de er valgt av, de mener faktisk at lovbruddene i befolkningen er så omfattende at de må inn i et hvert hjem og overvåke.

Stortingssalen
Viktig! Viktig! Viktig!
De to overnevnte saker kan man ordne ved neste valg, neste sak og den er ille er suverenitetsavståelsen som regjeringen med støtte fra Arbeiderpartiet har planer om å gjennomføre i dag, 13 juni 2016. Det er 111 år og 6 dager siden, vi hadde en Stortingsforsamling/politisk ledelse som gjorde aktive vedtak, med den hensikt at Norge skulle være en selvstendig nasjon, herunder drive en selvstendig utenrikspolitikk. Det er verd å merke seg, resultatet av folkeavstemningen som ble avholdt i etterkant av unionsoppløsningen, der 368 392 stemte ja til unionsoppløsningen, kun 184 stemmer nei. (Kvinner hadde ikke stemmerett (fikk i 1913), men organiserte en omfattede underskriftskampanje til støtte for unionsoppløsning).

Så tilbake til vår tids stortingforsamling, der flertallet står i direkte motsetning til den kløkt og lederskap mot frihet og selvstendighet som ble utvist i 1905.
Når det gjelder den foreslåtte suverenitetsavståelsen, som flertallet på Stortinget ønsker å gjennomføre, i "demokratiske" Norge, så har vi hatt folkeavstemning om det, faktisk to stykker, den første hadde vi i 1972, og deretter i 1994, nå velger stortingspolitikerne våre å trosse resultatene fra avstemningene. Og nær sagt uten debatt, og ikke minst, og det er viktig, partiene fortalte oss ikke hva de ville gjøre i valgkampen! Burde vært hovedsak for valg av part! Nå kjører makteliten på og gjør som de vil mot flertallets vilje. Ja det er et KUPP, og om du trodde det ikke var mulig i dagens Norge, ja så tok du altså feil.

Ikke bare nok med at partiledelsen i Høyre, FRP og Arbeiderpartiet, vil avgi makt, og velger å overse de juridiske innvendingene som er kommet. Selv ikke en kvalitetssikring av hastverksarbeidet sitt er de villig til å gå med på.

Finansminister Siv Jensen (FRP) har fra Stortingets talerstol kommet med løgn antagelig med den hensikt å presse frem en suverenitetsavståelse. Løgn gjelder både tilgang til EU markedet for norske banker, det gjelder omfanget av finansnæringens marked i EU og ikke minst at det var viktig å få dette vedtatt før sommerferien på grunn av hensynet til andre EØS land, på siste punktet viser det seg at våre naboer i vest har langt mer vett og forstand på sitt ting enn hva vi har.

Hva må så til for å få dette til, jo med en praksis som ville blitt utskjelt som diktatorisk, om den ble brukt av en statsleder som ikke var «godkjent» av vesten, så velger, (finans og maktelitens venner; Høyre, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet og nettopp å benytte tvang i et såpass viktig spørsmål, det er ille. Så her skal den enkeltes representant tvinges til å stemme etter befaling, det i en sak som for mange vil være et samvittighetsspørsmål. Det spiller ingen rolle om tvangen blir utført med en pistol mot pannen, eller med rene forlangende ord, tvangen er lik uansett. Jeg nekter å tro at tre store partier som, Høyre, Arbeiderpartiet og FRP ikke har representanter som er av annen mening, enn den som den diktatoriske partiledelsen forlanger i denne saken. Så folkens nå, i moderne tider, så ser det ut til at kuppet er et faktum, og kuppmakerne det er de veike og de svake, antagelig de samme som ville tatt bena fatt og løpt fra skyttergraven om det kom til, å forsvare folk og land mot invasjon av fremmedmakt.
  

13. juni 2016
Roy Henrik Eriksen





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar